HYVÄÄ JUHLAPÄIVÄÄ VIELÄ KAIKILLE VALMISTUNEILLE !

Pitkästi on lukemista ja opiskelua takanapäin ja tähänastisesta suoriutumisestaan saa ihan jokainen olla ylpeä! Minä sain kunnian tehdä naapuriin tuoreen ylioppilaan juhlaan 100 hlölle voileipäkakut. ONNEA vielä naapurin nuorelle naiselle!

Kinkkuvoileipäkakkuja on 2, samaten lohivoileipäkakkuja, joista laitan seuraavaan postaukseen. Tässä siis keskityn vain kinkkuvoikkareihin.

 

IMG_3643.jpg

Yksi kakku koostuu 32 leipäpalasta. 8 leipäpalan kerroksia on 4. Alin kerron tummahhkoa kokojyväpaahtoleipää, kotimaisesta viljasta. Muut kerrokset vaaleaa täysjyvä paahtoleipää, kotimaisesta viljasta.

Leivistä leikkaisn reunat ohuesti pois. Kerrokset kostutin maitojuomalla silikonisudilla varoen liikaa kostuttamista. Alimmassa kerrosvälissä, samoin kuin ylimmässä, on kinkkutäyte. Keskimmäisessä välissä kasvistäyte.

Kakut on kuorrutettu Flora Kuohun ja ruohosipulituorejuuston seoksella. Mausteita oman makumieltymyksensä mukaan. Kuohun vatkasin vaahdoksi ja toisessa kulhossa vatkasin hiukan tuorejuustoa, sitten yhdistin nämä. Koristeena käytin punasipulia, viinisuolaheinää, persiljaa, saunapalvikinkkua.

 

IMG_3642-1.jpg