Vadelmahillolla ja kermavaahdolla täytetty kääretorttu maistuu aina =).
Ja vielä löytyi pihalta vadelmiakin, joskin viimeisiä vietiin.
KÄÄRETORTTU
4 munaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan puuhaarukalla sekoittaen varovasti. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista torttua uunin keskitasolla noin 10min, kunnes torttu on kypsä ja saanut kauniin värin. Kumoa torttu heti sokerilla päällystetylle leivinpaperille pöydälle ja poista leivionpaperi päältä varovasti. Anna jäähtyä hetki. Levitä vadelmahilloa (tai muuta hilloa) ja kermavaahtoa ja rullaa torttu leivinpaperin kanssa rullalle ja laita jääkaappiin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.