Tässä toinen, ehkä hieman parempi toscapiirakan ohje, mitä aiemmin olen tänne laittanut.
MAAILMAN PARAS TOSCAPIIRAKKA
Pohja:
4 kanamunaa
3 dl sokeria
100 voita sulatettuna
2 dl kuohukermaa
3 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus:
225 g voita
2,5 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
2 pss mantelirouhetta (itse laitoin toisen pussin wiener nougat rouhetta)
3 rkl maitoa
Sulata voi ja lisää se kerman joukkoon. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon jauhoseos ja voi-kermaseos. Sekoita tasaiseksi ja kaada uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrutus: Sulata voi kattilassa, lisää muut kuorrutuksen ainekset ja anna kiehahtaa. Nosta piirakka uunista ja levitä kuorrutus päälle. Laita vielä uuniin paistumaan n. 10 minuutiksi, pinnan tulee olla kullanruskea.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.