Tilauksesta sain kunnian tehdä Ferrari-logolla varustetun täytekakun. Paineet oli kyllä suuret, Ferrari-fania ja hänen reaktiotaan kakkua tehdessäni kun mietin =). Mutta mukava oli tämmöinen vähän erilainen kakku toteuttaa =).

IMG_2345.jpg

5 munan peruskakkupohja on kyseessä tässäkin kakussa. Ohje löytyy aiemmasta postauksestani 14.2.2015 "Ystävänpäiväkakku <3".

Toivomuksesta kakun kahdessa välissä on mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Kostutukset tein jälleen vaniljalla maustetulla maidolla. Kakun kuorrutin vanillakreemijauheella "terästetyllä" Flora Vispillä ohuesti ennen sokerimassakuorrutteen laittoa.

Sokerimassa oli valmiiksi punaiseksi värjättyä, mutta yritin voimistaa väriä vielä punaisella pastavärillä. Silti väri jäi mielestäni vähän "pliisuksi" siihen nähden, mitä olin ajatellut. 

Keltainen Ferrari-logo on marsipaania, johon olen mustalla pastavärillä maalannut tuon hevosen. Rajaukset on tehty mustalla elintarviketussilla. Italian lipun värit on tehty sokerimassasta. 

IMG_2342.jpg

IMG_2343.jpg

Ja täytyy todeta, että koskaan ennen en ole marsipaanille maalannut mitään kuvaa, ja maalaustaitoni eivät ole kehuttavaa luokkaa. Jännityksellä odotan päivänsankarin kommentteja tästä yllärikakuksi suunnitellusta kakusta =). 

ONNEA PÄIVÄNSANKARILLE!