Jokaiselle kävijälle ja lukijalle ihanan pirteää ja aurinkoista syksyä / syksyn alkua.

Moni ajattelee ja harmittelee kesän ja lämpimien säiden loppumista, mutta onhan siinä syksyssäkin paljon ihanaa taikaa. Aamut ovat kuulaita ja monesti aurinkoisia, vielä. Ja päivisinkin on vielä melko lämmintä. ja kun syksy etenee, ilma alkaa olla ihanan raikas ja illat pimeitä. Näinä pimeinä syysiltoina on ihana laittaa ulos lyhtyihin kynttilät ja nauttia. Syysomenista saa sisälle ihanan tuoksun syksyisin ja niistä saa ihania herkkujakin loihdittua.

Ja rakkaat Pelargoniatkin jaksavat kukkia vuodesta toiseen pitkälle syksyyn kuistin ikkunoilla <3. 

IMG_2131-normal.jpg

Nämä ovat kukista kauneimpia. Joskin tänä vuonna ostin vanhanajan Pelargoneja, ihastuin niihin, vaaleanpunaisiin ja valkoisiin, ja voi kun niiden kerrotut kukat ovat kauniita <3. Jostain syystä en saanut niitä kuvia tänne nyt liitettyä =(. No, mutta jokatapauksessa, nyt pitää nauttia loppukesän ja alkusyksyn luonnon kauneudesta, ja luonnonantimista, mitä sieltä vielä löytää. Sienien ystävillekin saattaa metsästä jotain löytyä jos nöyrtyy sinne kyykistelemään. Itse en niin välitä sienistä, eikä muutkaan perheessämme ole oppineet niitä rakastamaan, joten minun puolestani ne saa kerätä talteen, joka niistä tykkää =). 

Saatan tällaisia "ei leipomus" -välipäivityksiä tänne joskus kirjoitella kun on himppusen aikaa. Leipomuspäivitykset saattavat nyt pitää viikon tauon, sillä poikien syntymäpäivät vievät aikaa ja suunnitelmissa olisi vielä lähipäivinä päästä kangaskauppaan verhokangasostoksille. Jossain välissä olen ajatellut sellaiset hurauttaa keittiön erkkerin ikkunoihin (saa nähdä saanko ne jouluksi ikkunaan vai ensi kesäksi ;-)). Vielä on hiukan hakusessa verhomalli ja ehkä värikin / kuosi. Valkoisia ajattelin, rullakappaa tai laskosverhoja, niitä vain pitää tehdä 5kpl! Mutta jos jossain välissä. Saatan laittaa kuvan tänne sitten kun saan ne joskus ikkunoihin. Mutta vielä mennään vanhalla beigellä kapalla =). Kuopus heräsi päiväunilta ja on ruokaa vailla, joten seuraavaan kertaan =).