IMG_1894-normal.jpg

No niin, vihdoin sain alkuun tämän blogini.

Elikkäs, pieni lyhyt kuvaus ensin minusta ja blogin tarkoituksesta, ennenkuin alan lisäämään tänne enempää.

Olen 35-vuotias kotiäiti, jonka todellinen ammatti on ihan toisaalla kuin leipomisessa =). Siksi tämä on pääasiassa ihan omaksi iloksi tehty blogi, mutta kiva on, jos joku muukin tänne eksyy ja jättää kommenttinsa, piristäisi ja yllättäisi minut =).

Kiinnostukseni leipomiseen ja ruuanlaittoon on syntynyt jo pikkutyttönä äidin keittiössä. Onneksi omistan äidin, joka on antanut minun värkätä kaikenlaista keittiössä, mitä ikinä olen halunnut ja milloin vain. Sieltä siis olen oppini alkeet saanut ja itse sitä kartuttanut vuosien varrella omassa keittiössäni.

Koko blogini sisältö ja itseasiassa koko blogi on harjoittelua vasta, joten täältä saattaa löytyä enemmänkin virheitä ja puutteita, samoin kehittämisen aiheita. Kiitollisena otan vastaan ideoita.

Päivityksiä tulee varmasti välillä tiheämmin, välillä harvemmin, sillä tämän suurperheen pyörittäminen vaatii aikansa. Blogille jää aikaa luultavimmin vasta kotitöiden ja lasten nukkumaanmenon jälkeen.

Tämä blogini on vain harrastukseni, pieni uusi piristys arkeen =). Aika näyttää millaiseksi tämä muodostuu. Mutta innolla tämän aloitan =).

Blogini tekstit ovat omiani, samoin kaikki kuvat, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani.