Joulu ja Vuodenvaihde ovat nyt taasen takanapäin, herkkuja sen sijaan piisaa vielä edessäpäin.

Muutama konvehtirasia odottaa vielä tuhoajia kaapissa =). Tuskin niiden kovin kauaa kuitenkaan tarvitsee siellä odotella...

Olen tässä leivontablogien sijaan tutkaillut pitkästä aikaa ihania sisustusblogeja, ja voi että, kyllä ihmisillä on ihania koteja ja ovat taitavia valokuvaajia! Itselläni on vielä piiiiiitkä matka siihen, että valokuvani onnistuisivat edes tasolle "hyvä" =).

Tämän uuden kameran kanssa on myös vielä tovi opeteltavaa, että oppii tuntemaan kameran ja sen kaikki toiminnot, joista olisi hyötyä minulle. Pitääpi vielä mainita, että kamera on Canon EOS M, minijärkkäri. Vaikka tämä leivontablogi pääasiassa on, haluan laittaa tänne muutaman kuvan kamerastani, jolla nykyään filmailen leipomuksiani =).

Untitled-normal.jpg

Jospa tässä joku ilta kerkiäisi ottaa sen tuikitärkeän opaskirjasen käteen ja istahtaa sohvan nurkkaan syventymään sen saloihin. Luulenpa, että sieltä "saattaa" löytyä muutama hyvä vinkki ja niksi kameran käyttöön.

Kamerasta sen enempää täällä, nyt herkuttelen vielä muutamalla namilla ennen nukkumaan menoa. Ja huomenna sitten ajatukset taas kohti uusia tuulia leipomusten saralla, nimittäin päässäni on hurja määrä suunniteltuja uusia leivonnaisia, ne vain odottavat toteutusta!

Kauniita unia, näiden herkkujen jälkeen ;-)

IMG_0202-normal.jpg