Kuopuksemme 2-vuotissyntymäpäiväkakun tein hänen omien mielenkiinnon kohteidensa mukaan =). Postimies Patea ensin ajattelin kakun päälle, mutta päädyin kuitenkin Tomi Traktoriin ja maatilan eläimiin. Ideoita oli paljon =). Pienelle päivänsankarille tämä kakku oli vähän "liikaa", sillä itku tuli jo aamupäivällä kun hän näki Tomi Traktorin, eikä sillä saanutkaan leikkiä! Onneksi mummulassa oli ihan oikea Tomi Traktori, jolla pystyi leikkiä, se pelasti päivän =). Isin traktori siellä maatilalla oli myös niin mahtava, että unohtui nämä kakunkoristeet =).

Kakkupohjana on 6 munan gluteeniton sokerikakku (ohje tulee gluteenittomaan täytekakkuun seuraavassa postauksessa), jonka kahdessa välissä vaniljalla maustettua kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Kostutukseen käytin vaniljalla maustettua maitoa.

Koristeet ja kakun päällinen sokerimassaa. Pieni osa koristuksista tehty marsipaanista. Sokerimassakuorrutuksen alla vanillakreemijauheella "terästettyä" kermavaahtoa.

Tässäpä hieman kuvia päivänsankarin kakusta:

IMG_6731-normal.jpg

(älkää kukaan sitten kysykö, mikä tuo ruskea otus on =), se on nimittäin hevonen =D)

IMG_6728-normal.jpg

IMG_1571-normal.jpg

IMG_1577-normal.jpg

Täytekakun lisäksi tarjolla oli Dominopätkisjuustokakkua, jonka ohje löytyy pari postausta taaksepäin, suklaisia minikuppikakkuja, joiden ohje löytyy viime syksyn postauksesta. Nyt tein vihreällä kuorrutteella, silloiset olivat vaaleanpunaisia. Tarjolla oli myös karjalanpiirakoita munavoin kera ja kolmen sortin lasten pikkuleipiä. 

Laitan tähän alle vielä suklaisten minikuppikakkujen kuvan

IMG_1580-normal.jpg

Ja pitäähän tänne loppuun vielä päivän kunniaksi laittaa ne "parhaat palat", ainakin sankarin mielestä (ja äidinkin!), nimittäin pari tärkeää, hyvin tärkeää lahjaa!

IMG_1594-normal.jpg

IMG_1593-normal.jpg

Kiitos ihanille vieraille, nää lapsen syntymäpäivät on niitä tärkeitä päiviä vuodessa <3