Tämmöistä herkkua tarjosin torstai-illan vierahille =). Ohje Sinin keittiö -blogista.
Itse tein tästä ohjeesta kaksinkertaisen annoksen, tuli uunipellillinen.
SEEPRAPALAT
Brownie:
100 g tummaa suklaata
100 g voita
1,5 dl sokeria
0,5 tl vaniljasokeria
3 munaa
1,75 dl vehnäjauhoja
(1 tl leivinjauhetta)
Cheesecake:
225 g tuorejuustoa
0,75 dl sokeria
1 muna
4 tl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
Suklaata
Meiran suklaarakeita
Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää mukaan paloiteltu tumma suklaa ja anna sulaa sekoitellen. Siirrä pois levyltä. Laita neliskulmaisen paistovuoan pohjalle sopivaksi leikattu leivinpaperi ja voitele vuoka (21 X 21 cm). Vatkaa suklaaseokseen sokeri ja vaniljasokeri ja anna jäähtyä 15 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita taikinaan munat ja vehnäjauhot. Sekoita cheescaken ainekset. Levitä 2/3 suklaataikinasta vuokaan ja lisää päälle cheesecake-taikina. Lisää päälle loppu suklaataikina ja paista 30 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Pursota päälle suklaata ja koriste suklaarakeilla (Meira).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.