Perinteiseen sokerikakkupohjaan tehty kinuski-kermakakku.
Tämä oli sellainen extempore-kakku. Vieraat ilmoittivat tulostaan samana päivänä, joten pakastimessa ollut kakkupohja pääsi nyt käyttöön. Hieman kiire aikataulu oli tämän kakun suhteen, että sain sen valmiiksi oikeaan aikaan, joten täytteenä on mansikkahillo ja kermavaahto kahdessa välissä. Kostutus vaniljalla maustetulla maidolla.
Kakkua täyttäessäni minulla ei ollut suunnitelmaa valmiin kakun ulkonäöstä, joten täytteet ja ulkokuori eivät oikein natsaa yhteen, mutta väliäkö sillä kun kerran maku oli mieluinen =).
Pursotukset Flora Vispiä, jossa seassa vähän vaniljakreemijauhetta ryhdittämässä pursotuksia.
Kinuskin tein myös Flora Vispiin, sillä kuohukerman olin jo käyttänyt täytteeseen...
Eli KINUSKI
Reilu 2 dl kermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 rkl voita
hiukan vaniljasokeria
Keitä siis kerma ja sokerit (ei vaniljasokeria vielä) 110 asteiseksi kattilassa ja ota kattila liedeltä ja lisää voi ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.